(0) produse in cos0.00 lei

Acid gimnemic

Gymnema sylvestre este o planta care creste in India si care contine acidul gimnemic. Aceasta planta ne permite sa controlam glicemia in mod natural. Bastinasii folosesc aceasta planta de peste 2000 de ani pentru a controla si gestiona diabetul zaharat de tip I si II. Acidul gimnemic continut de aceasta planta diminueaza nivelul zaharului din sange in mod natural, crescand nivelul de insulina din sange si contribuind la diminuarea absorbtiei de glucoza la nivel intestinal. Studiile de specialitate arata ca acidul gimnemic are un rol major in imbunatatirea procentului de folosire a glucozei la nivelul celulelor si astfel actioneaza asupra glandelor adrenale determinandu-le sa produca mai putini hormoni adrenali, cei care stimuleaza ficatul sa produca glucoza. Structura acidului gimnemic este asemanatoare cu cea a glucozei, de aceea pofta de dulce este mai redusa atunci cand consumam acid gimnemic. Acidul gimnemic ajuta enorm organismul sa controleze nivelul glicemiei si diminueaza efectele secundare produse de radicalii liberi rezultati din oxidarea glucozei. Simptomele ce pot aparea datorita nivelului crescut al glicemiei cum ar fi scaderea sensibilitatii, amortirea membrelor sau incetinirea functiilor cerebrale sunt intarziate datorita acidului gimnemic.

 

PROMOTIE
DIAB

Suplimentul natural DIAB’(diabet) Euro Form' este produsul care reuneste descoperirile stintifice si calitatile curative milenare ale plantelor medicinale. Datorita activitatii sale antioxidante, schinduful linisteste inflamatiile si diminueaza complicatiile legate de diabet. Fibrele de schinduf s...

97.0084.00 lei
Inscriere newsletter

CELE MAI CAUTATE PRODUSE

Supliment 5HTP

Supliment 5HTP

Auzim atat de des vorbindu-se in jurul nostru despre stres incat acesta s-a transformat treptat intr-un fenomen psihosocial. Stresul reprezinta o stare de incordare, de tensiune si neliniste atat la nivel psihic cat si fizic. Maniera in care oamenii percep stresul si raspund comportamental acestuia depinde de aspecte subiective, individuale (temperament, toleranta la frustrare, vitalitate, etc). Stresul insa nu este in totalitate negativ; se diferentiaza doua tipuri de stres: EUSTRES si DISTRES. Eustresul este acea incarcatura emotionala care orienteaza si sustine activitatea, ca si factor motivational. Acesta intervine de exemplu in cazul competitiilor, in situatii de surpriza sau reusita, dar nu numai. Eustresul contribuie in egala masura la indeplinirea cu succes a saricinilor zilnice, la creioanare unui plan de actiune si atingeea scopurilor propuse. La nivel cerebral, se elibereaza norepinefrina si endorfine. Distresul este responsabil cu situatiile mai putin placute si incarcate mai degraba negativ. In organism se declanseaza reactii neurovegetative intense ( tahicardie, puls marit), insomnii, dereglari ale poftei de mancare, blocaje emotionale si cognitive pana la anxietate si depresie. Modul in care fiecare om raspunde solicitarilor factorilor stresori poarta numele de mecanisme de coping. Cele mai comune mecanisme de coping in cazul distresului sunt: mancatul excesiv sau lipsa poftei de mancare, fumatul excesiv, consumul de alcool, impulsivitate si agresivitate ori comportament defensiv.Principalele consecinte negative ale stresului pe termen lung sunt: gandire negativa,depresie, apatie, oboseala, neliniste, scaderea apetitului sexual, aritmie cardiaca, gastrita, indice glicemic ridicat si un nivel inalt al acizilor grasi.Un tratament eficient pentur reducerea stresului este alcatuit din mai multe elemente: odihna, constientizarea factorilor stresori si neutralizarea lor, alimentatia corespunzatoare, suplimente alimentare (5 http +vitamine si minerale, omega 3) care sa contracareze carentele de vitamine si minerale din corp, gandire pozitiva si cresterea activitatii fizice. De accea Euro Form’va propune suplimentul 5 HTP care este o solutie naturala pentru toate aceste probleme. Cu 5 HTP va veti regasi linistea psihica si un somn odihnitor.


Colagen marin

Colagen marin Euro Form’ este colagen natural fabricat din colagenul extras din pesti salbatici si corali, avand in compozitie si extract din aceroala, mangan si vitamina C. Colagenul Euro Form’ este comercializat sub forma de capsule, principala sa functie este sa asigure coeziunea, elasticitatea, rezistenta mecanica si regenerarea tesutului din organism. Colagenul marin este indicat si benefic pentru imbunatatirea elasticitatii si calitatii pielii, lupta contra ridurilor si este un foarte bun adjuvant pentru persoanele care au probleme cu articulatiile si dureri ale oaselor. Capsulele cu colagen ajuta foarte mult la repararea si regenerarea cartilajelor, ligamentelor, tendoanelor si articulatiilor. De asemenea colagenul marin este recomandat si persoanelor care sufera de fragilitatea peretilor arterelor si deci care prezinta un risc cardiovascular. Pretul colagenului capsule Euro Form’ este foarte avantajos raportat la calitate si cantitate.